Тангра с концерт на Коледа в Sofia Live Club

30.11.2016 Музикантите, които се събраха след 30 години отново под култовото за стотици хиляди българи име на групата Тангра, ще поздравят своите почитатели за Коледа и настъпващата Нова 2017 с елегантен концерт в Sofia Live Club в първия празничен ден на 25 декември 2016 от 22:00ч.

Към Дани Ганчев, Стенли и Константин Марков по тяхна покана в Тангра участват колегите им от по-младата генерация Иво Чалъков - китари и Стефан Попов - ударни (и двамата ex Gravity Co.). Музикантите ще представят стилна програма с любимите "Оловният войник", "Жулиета" , "Бъди какъвто си".

На сцената на Sofia Live Club публиката ще види едни пораснали момчета, които не само не са забравили какви са и какви са били, но и още от първата песен ще вдъхновят феновете си с огромна енергия и неподражаемо присъствие. Новите аранжименти, които ще прозвучат на концерта, са онази стойностна българска музика, която се разпознава по това, че вълнува и ти се иска да я изпееш заедно с тях.

Билети за събитието на цена от 30 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: Sofia Live Club, Билетен център НДК, Арена Армеец и др. Цената на място ще е 40 лева.


Сподели във facebook