Чуй новия сингъл на Depeche Mode "Where’s The Revolution"

03.02.2017
Днес излезе новият сингъл на Depeche Mode - “Where’s The Revolution” - ЧУЙ ГО ТУК.  
 
Песента, част от която беше представена на последната прес-конференция на музикантите в Милано през есента на 2016, е първата нова песен на групата от четири години насам. “Where’s The Revolution” ще влезе в предстоящия нов албум на Depeche Mode, озаглавен Spirit, който ще излезе на 17 март 2017. 
 
Spirit е първият албум, по който групата работи с продуцента Джеймс Форд от Simian Mobile Disco (продуцирал артисти като Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys) и идва четири години след премиерата на суперуспешния проект Delta Machine (2013), който дебютира на върха в класациите за продажба на албуми в 12 държави. Част от медиите, присъствали на предварителната сесия при представянето на предстоящия албум, дадоха изключително висока оценка на проекта, а списание  Q Magazine определи Spirit като “най-енергичния албум на Depeche Mode от години”.
 
Depeche Mode ще подкрепят новия албум с мащабно световно турне, а милионите фенове ще станат свидетели на поредните изключителни спектакли на бандата. Билетите за първата част от световното турне "Global Spirit Tour" са вече в продажба, а обиколката ще мине през 21 страни в Европа в рамките на 34 концерта пред повече от 1.5 милиона души. 
Европейският тур на Depeche Mode стартира на 5 май в Стокхолм, Швеция и ще премине през най-големите стадиони на Стария континент. След това “Global Spirit Tour“ продължава със серия концерти в Северна и Южна Америка. 

Сподели във facebook