Tarja Turunen идва у нас с две подгряващи банди

01.02.2017 Tarja Turunen ще доведе две чужди банди за концерта си в зала “Универсиада”.

Полските гресив метъли Anvision и английската мелодик рок банда Devilfire ще се качат на сцената и ще подгреят публиката преди излизането на финландската прима. Концертът на 7 февруари е с начало 19.45 часа.

Датата у нас е част от европейското турне The Shadow Shows, което стартира през октомври и с което през лятото преди това Tarja посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван.

Билетите за шоуто на Tarja в София са в продажба в мрежата на Еventim.bg на цена 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 50 лева на билет.

В залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Преди и по време на концерта, в залата ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки. Забранено е внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация. Вратите на залата на 7 февруари отварят в 18.30 ч., а първата съпорт банда излиза на сцената в 19.45 часа.

Сподели във facebook