Odd Crew с ново концертно DVD и турне през май

11.04.2017 Odd Crew издават концертно DVD към последният им албум Mark These Words. Записът е направен в столичната зала Христо Ботев на 21 ноември 2015.

След crowdfunding кампанията и записа на последният им албум в Швеция с продуцент Даниел Бергстранд, бандата реши да промотира Mark These Words с най-големия си до момента концерт.

"Организацията за концерта ни коства огромни усилия и много време - от подготовката на проекта, до програмираното осветление и техническото изпълнение, но това бе едно от най-силните изживявания, които сме имали като банда. Нямаше как да има по-добър завършек на работата по Mark These Words" - споделя Бонзи, който освен барабанист на бандата е и координатор на целия концерт.

Видеото ще се появи на 10-ти май в DVD формат с времетраене от час и 45 мин. Режисирано е от Никола Копаров, монтирано е от Васил Първановски, а аудиото е смесено и мастерирано от цялата банда.

Веднага след това Odd Crew тръгват на турне в страната, което ще премине през:
12 май - Бургас - Бар Без Име
13 май - Казанлък - Hope Club
14 май - Пловдив - Bee Bop Cafe
19 май - Плевен - Rock'N'Rolla
20 май - Стара Загора - JAM
23 май - София - Terminal 1
26 май - Шумен - MeRock & Blueas Club
27 май - Варна - Varna Live Club
3 юни - Русе - Max Club

Ето и първото видео, което групата пусна за своите фенове. То е към "Bury The Sorrow" - песен написана в памет на Момчил Велчев, изпълнението е съвместно с неговия брат и вокалист на This Burning Day - Калин Велчев.


Сподели във facebook