Muse ще стриймват концерта си в Остин във Facebook

10.06.2017
Muse обявиха, че феновете им по света ще могат да гледат концерта им от 360 Amphitheathe Остин, Тексас на живо през Facebook в 21:10 CST тази събота (у нас - 6:10 ч. в неделя) на facebook.com/muse. По време на концерта Muse ще дадат шанс на Facebook публиката си да гласува за три песни, които бандата ще включи в сета си.
 
Muse са близо до средата на лятното си турне, на което свирят в амфитеатри заедно с Thirty Seconds To Mars и PVRIS. Обиколката им започна на 20 май и ще завърши на 20 септември в Солт Лейк Сити, Юта. 
 
На 18 май Muse представиха последния си сингъл "Dig Down". Песента се фокусира върху темата за обединение и оцеляване – да се бориш за правдата, дори когато гърбът ти е опрян в стената. "Dig Down" е продуцирана от Mike Elizondo и Muse и миксирана от Spike Stent. 
 
Matt Bellamy сподели: "Когато пишех песента, се опитвах да се противопоставя на негативизма, обхванал целия свят, и да изпратя вдъхновение, оптимизъм и надежда на хората, които се борят за каузи, в които вярват; да им предам, че като личности можем да променим света, стига да искаме."

Сподели във facebook