Iron Maiden пуснаха играта "Legacy Of The Beast"

06.07.2016 Феновете на тежката музика и любителите на RPG игрите вече могат да изтеглят Iron Maiden: Legacy Of The Beast. Играта, наситена с много екшън и безплатна за потребителите, ни превръща в дигитална версия на Eddie.

Действието се развива в изключително красивата реалност на няколко свята, вдъхновени от музиката и рисунките около Maiden. Феновете на групата и RPG геймърите ще трябва да измислят правилни стратегии с Eddie и последователите му. Взели сюжета и идеите от песни, и озвучени от тях, битките ще довеждат до събиране на парчета от разкъсаната душа на Eddie.

Steve Harris, басист и основател на Maiden каза: "Винаги сме имали желанието да създадем качествена Maiden мобилна игра, защото смятаме че комбинацията Eddie и музиката ни си пасва с тази идея. А и това ще е невероятен шанс да достигнем с музиката си до повече хора. Когато получихме възможността да направим игра, на която да се наслаждават феновете ни и запалените играчи, веднага се решихме. Играта е достъпна навсякъде по света и е безплатна. Горди сме от получената връзка между създадения свят, музиката ни и Eddie, пасват си идеално."

Llexi Leon, един от създателите на играта, добави: "Eddie непрекъснато еволюира, и същевременно е световно известен герой, който фенове на всякаква възраст разпознават. Той от години живее собствен живот, извън обложките на албуми, където се появява за пръв път. Тази игра дава възможност на феновете да влязат в неговия свят и да преживеят одисея през време и пространство. В невероятното приключение те ще се запознаят с произхода на силата му и ще тестват лимита на възможностите му. Всеки може да се забавлява с тази игра."

В Iron Maiden: Legacy Of The Beast играчите контролират съдбата му в различни светове, пътувайки напред-назад във времето из красиви места. Eddie се появява в различни форми, всяка част от богатата история на Iron Maiden, и всяка с различен сет от специални умения и сили. Геймърите ще се бият редом с Eddie и другите му съюзници срещу адските врагове, целящи да го разрушат. В играта има легиони от силни противници, командвани от Agents Of Control, включително The Wicker Man, Horus и The Axis General, всички създадени по модел от каталога на Maiden. Играта предлага 40 различни сета талисмани, всеки от които дава различни способности. С всяка битка, играчите ще израстват и ще подобряват армията си, ще преодоляват препятствия и ще се опитват да съберат душата на Eddie, за да победят Agents of Control. Преживяването е допълнено от песни на групата от цялата им кариера. Играчите ще слушат редки записи и досега нечувани лайв версии на песни на Maiden, адаптирани за играта под зоркия поглед на Steve Harris.

Играта вече е достъпна в App Store и Google Play.


Сподели във facebook